19 februarie 2018 | 15:53 
Romania Green Building Council
Bucuresti,
22 Mai 2008, ora 16:30

Ca urmare a succesului conferintei Build Green CEE (www.BuildGreenCEE.com), SOPOLEC si EcoNavitas anunta organizarea primei intalniri de consultare si informare pentru crearea Romania Green Building Council (Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi). Va invitam sa va alaturati noua si reprezentatilor Philips Romania, Lafarge, Bovis Lend Lease si Schoenherr si Asociatii pentru a discuta despre obiectivele organizatiei si oportunitatile de a deveni membri fondatori.

Romania Green Building Council este o organizatie non-guvernamentala ce isi propune sa promoveze eficienta energetica si aplicarea principiilor ecologice in constructii prin diseminarea de informatii si organizarea de traininguri. De asemenea, va crea standarde pentru constructii ecologice si va acorda certificari pentru implementarea acestora. Mai mult, va sustine crearea unui mediu legislativ favorabil dezvoltarii cladirilor verzi.
Pentru mai multe informatii si conditii de participare, contactati-o pe Anca Bieru, 021 - 222 5135 sau anca.bieru@sopolec.com
anca.bieru@sopolec.com
http://www.BuildGreenCEE.com