22 aprilie 2018 | 19:17 
BRAZDA LUI NOVAC IN DESCHIDEREA CONCERTULUI COVENANT, 8 APRILIE, CLUB CONTROL
BRAZDA LUI NOVAC IN DESCHIDEREA CONCERTULUI COVENANT, 8 APRILIE, CLUB CONTROL
BUCURESTI, 22 martie 2010

COVENANT IN ROMANIA!
IN DESCHIDERE: BRAZDA LUI NOVAC
8 aprilie 2010, Club Control
un eveniment Viva Music, sub marca ELECTRONIK
organizat sub inaltul patronaj al AMBASADEI SUEDIEI la Bucuresti


Numaratoarea inversa pentru concertul COVENANT a inceput. Suedezii nu vor fi, insa, singurii care urca pe scena din Control pe 8 aprilie. In deschidere va va delecta BRAZDA LUI NOVAC, unul dintre cele mai longevive proiecte electronice romanesti.

Candva la inceputul anilor 90, Victor Popescu si-a gasit inclinatiile muzicale in mod ludic cu ajutorul unei chitare si al unui synth de jucarie. Ulterior, folosind fasttracker 2 pe un MS DOS, a materializat BRAZDA LUI NOVAC. Proiectul a continuat sa evolueze treptat, dupa cum demonstreaza actualmente utilizarea instrumentelor ca un plus creativ la software schematic.

Desprinsa parca dintr-un film experimental, muzica BRAZDA LUI NOVAC omogenizeaza sublim sunetul consacrat de tip Cocteau Twins cu tendintele actuale de genul Aphex Twin. In concerte, Victor este acompaniat de visuals inedite create de Vali Chincisan. Melanjul deosebit audio-video a hipnotizat publicul din diverse orase romanesti, dar si din Londra, Roma sau Maastricht.

Viva Music doreste sa semnaleze inca o data faptul ca biletele sunt in numar redus, capacitatea clubului fiind limitata. Doritorii sunt incurajati sa isi achizitioneze cat mai curand biletele in valoare de 30 ron de pe site-ul www.myticket.ro sau din orice magazin Diverta.

Detaliile despre conferinta de presa vor fi facute publice in zilele care urmeaza. Pe site-ul oficial al evenimentului este disponibil formularul de acreditare pentru presa: http://electronik.ro/acreditari-presa/. Acreditarile propriu-zise (ecusoanele) vor fi ridicate individual, de catre fiecare jurnalist , la sfarsitul conferintei de presa.


Sponsori: ABB, Alstom, StenaDTM, AstraZeneca, Plannja, European Drinks, European Food, SCA, Radisson Hotel Bucharest , 3A Trading, Ericsson, Systemair.

Parteneri media: Zile si nopti, Metropotam, Kogaionon, DonisArt, Bucharest in your pocket, Bestial, Lux Noctis, Rockstage, Tillate.com, Tonight.eu, Revista VIP , Umbra de noapte
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa sunati la 0740-111199 sau sa trimiteti un email la office@vivamusic.ro.
office@vivamusic.ro
http://www.vivamusic.ro