Acord de utilizare
Acest acord guverneaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de site-ul www.comunicatemedia.ro. Utilizarea ulterioara, de catre dumneavoastra, a serviciilor, este conditionata de acceptarea termenilor si conditiilor prezentului acord.

1. Serviciile www.comunicatemedia.ro
In urma inregistrarii ca utilizator (firma, institutie, ONG sau persoana fizica) pentru folosirea serviciilor oferite de www.comunicatmedia.ro puteti beneficia de urmatoarele: publicarea de comunicate in cadrul site-ului (sectiunea Comunicate), promovarea evenimentelor proprii sau la care ati participat sau urmeza sa participati (sectiunea Evenimente), promovarea comunicatelor si/sau evenimentelor prin trimiterea acestora catre utilizatorii site-ului prin serviciul de newsletter.

2. Inregistrarea
Pentru a beneficia de serviciile mentionate mai sus este necesar ca dumneavoastra sa va inregistrati. Pentru realizarea inregistrarii este necesar sa folositi datele dumneavoastra in pagina dedicata acestui proces.
Procesul de inregistrare implica furnizarea unor date, care pot include, dar fara a se limita la: numele si prenumele dumneavoastra, date despre dumneavoastra sau despre compania dumneavoastra adresa dvs. de email etc. Datele furnizate in urma procesului de inregistrate nu vor fi facute publice sau trimite catre un tert, acestea fiind confidentiale.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Machteam Soft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre Machteam Soft.
La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Machteam Soft.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Machteam Soft.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Machteam Soft SRL, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, corp 3, et. 1, sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa ComunicateMedia.ro", sau prin e-mail la adresa contact@comunicatemedia.ro.

3. Utilizarea serviciilor
Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de www.comunicatemedia.ro va obligati, garantati si acceptati urmatoare:
    1. Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme realitatii.
    2. Nici unul dintre comunicatele sau evenimentele publicate sau url-urile pe care le-ati comunicat in procesul de inregistrare nu contine pagini care includ sau fac trimitere la informatii de genul celor de mai jos:
        - material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;
        - material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;
        - material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.
        - material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
        - material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
        - material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;
        - veti pastra cu grija datele contului dumneavoastra de utlizator al serviciilor. Nu veti divulga nimanui parola sau numele de utilizator, in caz contrar urmand a va asuma, in intregime, responsabilitatea privind orice prejudiciu provocat dumneavoastra, comunicatemedia.ro sau unor terte persoane prin divulgarea acestor informatii.
    3. Fiecare firma care va beneficia de un cont pe ComunicateMedia.ro poate utiliza serviciul de newsletter pentru comunicate de presa (permanent sau periodic) si evenimente.
    4. Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dumneavoastra prin acceptarea termenilor acestui acord.
    5. Aveti intreaga capacitate de exercitiu si intreaga responsabilitate de a incheia prezentul acord si de a duce la indeplinire obligatiile asumate prin acesta.
    6. Este interzisa publicarea aceluiasi comunicat in cadrul mai multor categorii sau publicarea aceluiasi comunicat de mai multe ori in rastimp de 48 de ore.
Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula furnizarea serviciului catre dumneavoastra, sterge contul dumneavoastra de utilizator in orice moment, in cazul nerespectari prevederilor enumerate mai sus. De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica domeniul de interes selectat pentru publicarea comunicatului, in cazul in care acesta nu corespunde continutului publicat.
    7. Utilizatorul nu are voie sa publice comunicate care promoveaza, fac reclama sau au legatura, in orice mod, cu jocurile de noroc organizate de companii care nu detin licenta in Romania sau care incalca, in orice mod sau in orice masura, reglementarile legale in vigoare. In acest caz, Comunicatemedia.ro poate elimina comunicatul de pe site fara indeplinirea vreunei formalitati. Pretul platit va fi returnat in termen de 10 zile de la primirea solicitarii.

4. Termenul si incetarea prezentului acord
Prezentul acord va incepe sa-si produca efectele din momentul in care va veti inscrie ca utilizator pe site-ul www.comunicatemedia.ro. Acordul va continua sa isi produca efectele pana la momentul la care partile vor dori incetarea sa. De la momentul activarii serviciului, oricare dintre parti poate denunta unilateral prezentul acord, cu obligatia notificarii prealabile a celeilalte parti.
Ne rezervam dreptul de a denunta prezentul acord, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, in situatia in care se considera ca dumneavoastra ati incalcat o prevedere a prezentului acord.

5. Confidentialitate
Comunicatemedia.ro nu va divulga in mod intentionat nici o informatie in privinta datelor dumneavoastra de client, fara permisiunea dumneavoastra directa.

6. Declinare a garantatiei
Comunicatemedia.ro nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii sau utilitatii consecintelor utilizarii serviciului acestui site. Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.
Comunicatemedia.ro nu va putea fi considerat responsabil fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit, si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca s-a facut o notificare sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.

7. Rezilierea acordului
In situatia in care nu sunteti multumit de modul in care este furnizat serviciul in totalitatea sa ori in diverse componente ale acestuia, singurul mod in care puteti remedia aceasta nemultumire este sa anulati contul de utilizator sau cererea de inregistrare.

8. Publicitate
Comunicatemedia.ro poate include numele de domeniu si logo-ul siteului dumneavoastra in lista clientilor proprii, sau in diverse comunicate de presa.

9. Intrebari
Daca aveti intrebari cu privire la intelesul sau interpretarea unor termeni ai prezentului acord, va rugam sa ne contactati la contact@comunicatemedia.ro.